backoffice

Octopus Business Center meer dan een bedrijf
Backoffice ondersteuning voor boekhoudkantoren

Bezwijk je als boekhouder/accountant onder de werkdruk? Komt aan de papierberg geen einde en lijk je altijd uren & medewerkers te ontbreken? 

Reken op Octopus Business Center! Als specialist in administratieve taken voor de financiële sector en boekhoudkantoren in het bijzonder, ontzorgen we je van A tot Z. Wij doen je papierberg smelten als sneeuw voor de zon! Met de glimlach, doortastend, met oog voor detail en zonder overbodig geleuter. 

Waarvoor kun je bij ons terecht? 

De voorbije jaren hebben we heel wat ervaring opgebouwd met het ondersteunen van accountancy- en boekhoudkantoren. Je kunt dan ook op ons rekenen – letterlijk en figuurlijk – voor: 

 • Inboeken van documenten 
 • Verwerken van bankafschriften 
 • Koppelen van banktransacties
 • Controleren van boekingen 
 • Dossierbeheer 
 • Klantendienst & -communicatie

Maar niet enkel het bandwerk kun je aan ons overlaten. We hebben ook specialisten die je: 

 • Helpen bij het neerzetten van het kantoor van de toekomst, met oog voor de digitalisering en productiever werken. 
 • Begeleiding bij het opleiden en coachen van je medewerkers en je ondersteunen bij het creëren van een gezonde werkomgeving.
 • Een aanpak op maat voorstellen om je medewerkers te doen groeien en het beste uit zichzelf te halen.  
 • Opleidingen op maat voorschotelen om je backoffice medewerkers te doen groeien in hun rol. 
Voel je de klik? Maak een afspraak!
Onze unieke manier van werken

Bij Octopus Business Center geen voorgekauwde aanpak waar je geen meter mee verder komt, maar een werkwijze én ondersteuning op maat. Dit realiseren we door: 

1. Het linken van de juiste interne medewerker aan jouw bedrijf

Wij rekruteren en selecteren het profiel waar jij nood aan hebt, zorgen voor een doorgedreven opleiding en zetten deze kracht voor jou aan het werk. Zonder omkijken pluk jij er de vruchten van, want wij zorgen voor de coaching en opvolging. 

2. Ondersteuning vanop afstand

Zelfs een bureaustoel voorzien is niet nodig. Jij wordt vanop afstand ondersteund, terwijl wij achter de schermen een oogje in het zeil houden, jouw aanspreekpunt blijven en bijsturen wanneer nodig. 

Wel het rendement, niet de zorgen, dat is ons motto. Wij verhogen de productiviteit van je boekhoud-/accountancykantoor, zodat jij je kunt focussen op je core business, advies of de complexe materie! 

Quanta costa? 

Geen angst, we weten dat jij een kei bent met cijfertjes, die houden we dus bewust laag. Wij werken met een vast uurtarief, maar volumekortingen vanaf 100 uur per maand zijn bespreekbaar. 

Bezorg me een vrijblijvend voorstel

Waarom onze klanten kiezen voor Octopus Business Center? 

 • Ons backoffice team staat 16 uur per dag klaar om jou te helpen met al je vragen en zorgen. 
 • Een performante standby dienst, waardoor we op drukke momenten snel kunnen schakelen. 
 • Feestdagen en weekends? Kennen we niet! 
 • Wij werken transparant en met gekwalificeerde medewerkers. Efficiëntie staat voorop. 
 • In geen tijd passen we ons aan de werkwijze van onze klanten aan. 

Wìj bieden zowel een permanente oplossing als een oplossing in geval van nood. Loopt het over, dan zijn we er voor jou!

Wij trainen onze medewerkers zelf

Heb jij moeite om profielen te vinden? Wij niet! Bij Octopus Business Center leiden we inhouse onze medewerkers op, zetten we ze in op hun sterke punten en zorgen we voor de nodige coaching. Bovendien voorzien we regelmatig workshops om ze up to date te houden en zijn ze helemaal mee in de digitalisering. Stop met zoeken naar de witte merel en reken op ons! 

Klaar om stappen vooruit te zetten? 

De stress, het gevloek en gepieker beu? Tijd om je op een betaalbare, maar professionele manier te laten ondersteunen. Ons gedreven team staat voor je klaar en geeft je graag meer uitleg over onze werkwijze en meerwaarde. Gun jezelf tijd, focus en gemoedsrust. Jouw administratie is bij ons in goede handen. Reken op oog voor detail, focus en een perfecte kennis van de regels en wettelijke bepalingen. 

Contacteer ons