Over ons

Octopus Business Center meer dan een bedrijf
Over Octopus Business Center

Gevestigd in Fez, Marokko, is Octopus Business Center uw contact voor al uw customer support. Wij ondersteunen u in 4 talen en voorzien indien nodig business coaching, training voor uw medewerkers en een ruime waaier aan diensten om uw business te ondersteunen. Zowel multinationals als KMO’s kunnen beroep op ons doen.

Nadia Makrache is de drijvende kracht achter het bedrijf. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in business coaching en customer support.

De naam Octopus? Niet toevallig!

De naam Octopus is niet toevallig gekozen. Dit dier staat bekend om zijn nieuwsgierigheid en intelligentie. Wij streven ook elke dag naar excellentie en willen elke dag groeien. Stagneren kennen we niet.

Een octopus past zich ook naadloos aan zijn omgeving aan. Dat doen wij ook, wij ondersteunen onze klanten op maat.

Wij zijn sociaal geëngageerd

We zijn veel meer dan een business center. Wij geven ook om onze leefwereld en de community. Wij investeren dan ook heel wat in de maatschappij. 

Wij maken educatie beschikbaar voor iedereen en zorgen dat iedereen zijn of haar niveau kan optillen. Wij geloven sterk in samenwerken aan doelstellingen.

Wij richten ons voornamelijk op vrouwen en ontwikkelen hun skills. Wij zorgen voor intensieve trainingen en workshops zodat ze sterker in hun schoenen staan, meer vertrouwen hebben en hun kennis bijspijkeren. Wij coachen hen in sterker worden en leiding geven.

Ook jongeren willen we helpen een betere toekomst te scheppen en hun doelstellingen te bereiken. Wij zorgen ook dat medewerkers mits de juiste tools en opleidingen kunnen doorgroeien naar de rol van teamcoach.

Onze visie - De Octopus Galaxy

Bij Octopus Business Center runnen we een universum. We managen een unieke, sterke en flexibele groep aan bedrijven die inspelen op uw noden. We bieden u altijd een optimale service en net die diensten die u nodig heeft. Met onze ‘tentakels’ zorgen we voor de nodige coördinatie en rapportage. Zo kunnen we u helpen uw projecten te ondersteunen en uw doelstellingen te bereiken.

Empowering

Als innovatieve organisatie zijn we ook sociaal geëngageerd. We streven er naar een uitzonderlijke dienstverlening te bieden en dit dag na dag. We stellen onze expertise zowel van kleine als grote bedrijven ter beschikking en helpen hen groeien.

Waarom we doen wat we doen? 

Geld is niet onze drijfveer. Wij willen langdurige samenwerkingen opbouwen met onze klanten. Onze passie is anderen helpen en laten groeien. Daarbij willen we ook onze eigen mensen doen uitgroeien tot toppers in hun vak. Reken maar dat ook onze klanten hiervan de vruchten plukken.

Onze kernwaarden

Bij ons komen mensen op de eerste plaats.

Wees authentiek
Geef het goede voorbeeld
Communiceer open
Wees actief betrokken
Neem verantwoordelijkheid
Bouw vertrouwen op

Bouw vertrouwen op

Bouw relaties op
Gebruik je talent
Inspireer anderen
Geef iets terug
Werk samen 

Werk samen

Houd een open mindset
Doe meer met minder
Innoveer
Wees gepassioneerd
Durf anders zijn

Wees uitgesproken

Luister
Voeg waarde toe
Wees empathisch
Schep unieke ervaringen
Overtref de verwachtingen

Verbaas klanten