Services

Dit kunnen we voor u doen
Onze dienstverlening

Op zoek naar een betrouwbaar Customer Service Center? Een partner die je in meerdere talen kan ondersteunen? Wij staan voor je klaar met de juiste medewerkers in Marokko en volgen dit professioneel voor je op. Wij ontzorgen je, terwijl je klanten op een professionele manier worden verder geholpen. Bij ons kun je terecht voor inbound, back office, data entry en customer support.

CUSTOMER SUPPORT SERVICES

Kun je ondersteuning gebruiken op het vlak van customer service of ben je op zoek naar manieren om met je medewerkers om te gaan? Onze consultants staan voor je klaar. Wij analyseren het probleem en komen met oplossingen op de proppen. Wij tillen je werking naar een hoger niveau en maken je onderneming klaar voor verdere groei.

CONSULTANCY

Wij organiseren heel wat workshops die jouw team sterker en beter maken. Customer service en klanttevredenheid vormen daarbij onze stokpaardjes. Wij geven zowel workshops in groep, met een privéleraar en in ons Training Center.

WORKSHOPS

Uw medewerkers bepalen de kwaliteit van uw klantenservice. Wij rekruteren de geknipte kandidaten door middel van een grondige selectie en screening. Wij voorzien de nodige testen en staan garant voor de kwaliteit. Indien gewenst kunnen we deze medewerkers ook van bijkomende trainingen voorzien.

REKRUTERING

Wil je je customer service professioneler en efficiënter aanpakken? Wil je bijkomende skills verwerven? Onze professionele coaches staan in voor een doorgedreven begeleiding.

COACHING

Jouw digitale marketing boosten? Een logo, een vlotte website of ondersteuning nodig op het vlak van social media of SEA/SEO? Wij helpen je business groeien en ondersteunen je op marketingvlak met de gepaste diensten op maat.

(DIGITALE) MARKETING