Services

Dit kunnen we voor u doen
Onze dienstverlening

Op zoek naar een betrouwbare partner in backoffice support? Een partner die je in meerdere talen kan ondersteunen? Wij staan voor je klaar met de juiste medewerkers en volgen dit professioneel voor je op. Wij ontzorgen je, terwijl je klanten op een professionele manier worden verder geholpen. Bij ons kun je terecht voor inbound, back office, data entry en customer support.

BACKOFFICE ONDERSTEUNING

Wil u uw werking naar een hoger niveau tillen, advies op het valk van tools, het maximale uit uw CRM of andere pakketten halen, dan kunt u op onze consultancy rekenen. Wij nemen uw werking onder de loep en komen met verbeterpunten. Bovendien helpen we u met het efficiënter maken van uw business en komen we met een concreet plan van aanpak op de proppen.

CONSULTANCY

Wij organiseren heel wat workshops die jouw team sterker en beter maken. Customer service en klanttevredenheid vormen daarbij onze stokpaardjes. Wij geven zowel workshops in groep, met een privéleraar en in ons Training Center.

WORKSHOPS

Uw medewerkers bepalen de kwaliteit van uw klantenservice. Wij rekruteren de geknipte kandidaten door middel van een grondige selectie en screening. Wij voorzien de nodige testen en staan garant voor de kwaliteit. Indien gewenst kunnen we deze medewerkers ook van bijkomende trainingen voorzien.

REKRUTERING

Wil je je customer service professioneler en efficiënter aanpakken? Wil je bijkomende skills verwerven? Onze professionele coaches staan in voor een doorgedreven begeleiding.

COACHING